Studiebeurs buitenland van EF

Ter waarde van €10.000

LET OP: DE AANMELDINGSPERIODE VOOR DE EF TAALREIZEN STUDIEBEURS IS GESLOTEN.

Wil jij een studie en stage volgen in het buitenland, een nieuwe cultuur ontdekken en internationale werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor de EF Taalreizen Studiebeurs en ontvang een gecombineerde taalcursus en stageprogramma van 8 weken in het buitenland ter waarde van €10.000.

Door Engels in het buitenland te studeren, open je deuren en maak je je dromen werkelijkheid. Om jou te helpen en voor te bereiden op een internationale toekomst, hebben we bij EF Education First besloten om de campagne EF Taalreizen Studiebeurs te lanceren. Deze studiebeurs is uitsluitend bedoeld voor studenten die staan ingeschreven bij een universiteit of hogeschool. De studiebeurs helpt studenten om hun Engelse taalvaardigheden op één van onze 'Engelstalige' EF-bestemmingen te verbeteren. Tegelijkertijd krijgen studenten de kans om waardevolle werkervaring op te doen in het buitenland.

De EF Taalreizen Studiebeurs heeft een waarde van €10.000 en omvat een taalcursus Engels van 4 weken gevolgd door een stageprogramma in het buitenland. Meld je aan voor de studiebeurs, maak kans op een taalreis in het buitenland en verkrijg internationale werkervaring op een van onze 29 EF-bestemmingen wereldwijd. Kies uit universiteitssteden van wereldklasse: Boston, New York, Londen, Oxford en Sydney. De EF Taalreizen Studiebeurs is een once-in-a-lifetime opportunity om te ervaren hoe het is om in het buitenland te leven terwijl je investeert in jouw toekomst.

Geïnteresseerd? Meld je nu aan en schrijf een essay van maximaal 800 woorden waarin jij uitlegt waarom jij de EF Taalreizen Studiebeurs verdient te ontvangen.

Meld je nu aan