Engels leren, spreken en begrijpen is voor Nederlanders de normaalste zaak van de wereld. De afgelopen jaren scoren we dan ook hoog op ’s werelds grootste ranglijst van landen en regio’s op basis van Engelse taalvaardigheid: de EF English Proficiency Index. Maar het kan altijd beter, toch? Ben jij nog een beginner en wil jij snel en makkelijk Engels leren spreken en begrijpen? Kies dan voor de taalcursus Engels (klassikaal of online) van EF.

Kies een leeftijdscategorie

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken

Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.

bestemming: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika, United Arab Emirates

EF Taalreizen

18 + jaar
2-24 weken

Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 12 talen, 52 droombestemmingen en start elke maandag.

bestemming: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika, United Arab Emirates

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden

Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.

bestemming: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika, United Arab Emirates

EF Taalreizen

13 - 16 jaar
2-6 weken
Groepsreizen

Je eerste buitenland avontuur? Kies voor een groepsreis met een Nederlands sprekende begeleider als steuntje in de rug!

bestemming: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika, United Arab Emirates

EF English Live

Online

Volg live, door docenten begeleide lessen op elk moment, op elk niveau - op de 's werelds grootste online school.

bestemming: Studeer online, waar ook ter wereld.

EF Language Training

voor bedrijven en overheden

Taaltraining gericht op het zakenleven en de overheid, met gegarandeerd resultaat.

bestemming: Online trainingen of in-house trainingen ongeacht waar je gevestigd bent.

Waarom Engels leren bij EF?

Leer Engels snel en makkelijk in het buitenland, klassikaal of online. Onze cursussen starten elke maandag en zijn compleet aanpasbaar aan jouw niveau, doelen en interesses.

Engels leren terwijl jij een nieuwe cultuur ontdekt in gezelschap van nieuwe vrienden uit alle hoeken van de wereld? Dan ben je bij EF aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn we marktleider op het gebied van taalcursussen, taalreizen en studies in het buitenland. Een overzicht van onze garanties en accreditaties:

 • Gepersonaliseerde cursus: Leer Engels en stel jouw ideale cursus samen, waar, wanneer en hoe je maar wilt.
 • Gegarandeerde vooruitgang: Elke zes weken dat jij Engels leert, ga jij gegarandeerd een niveau omhoog in Engelse lees-, spreek-, en luistervaardigheid.
 • Internationaal netwerk: Honderden internationale medestudenten en klasgenoten leren Engels, samen met jou!
 • Internationaal erkend: EF Taalscholen bieden universitair geaccrediteerde cursussen aan.
 • Een complete ervaring: Engels leren is meer dan alleen jouw Engelse taalvaardigheden verbeteren. EF biedt jou een complete ervaring, inclusief excursies, sociale activiteiten en persoonlijke begeleiding.


Test je Engels met EF SET

Voordat je begint met Engels leren, is het belangrijk om te weten wat jouw huidige Engelse taalniveau is. Dit geeft je enerzijds de mogelijkheid om snel en makkelijk jouw Engelse taalvaardigheden te verbeteren. Ligt de focus op begrijpend lezen of behoeft de Engelse grammatica meer aandacht?

Anderzijds heb je een certificaat om te bewijzen aan werkgevers en universiteiten op welk niveau je presteert. Onze test EF SET is namelijk ontwikkeld met dezelfde betrouwbaarheid en nauwkeurigheid als gestandaardiseerde testen zoals TOEFL en TOEIC.

Ben jij nieuwsgierig naar jouw Engelse taalniveau? Neem dan eens een kijkje op onze website Engelse examens voor een complete uitleg over de populairste Engelse examens wereldwijd, namelijk de TOEFL, TOEIC, EF SET, IELTS en Cambridge Assesment.

Leer Engels online met English Live

Wil jij Engels leren spreken en begrijpen? Maar heb je behoefte aan een coaching, een leerplan en hulp bij leerdoelen stellen? Leer dan Engels online! Met ’s werelds grootste online school, genaamd English Live, ben jij altijd en overal in de gelegenheid om deel te nemen aan onze online cursussen Engels.

Onze docenten zijn native speakers en zijn 24/7 beschikbaar voor leertips, coaching en persoonlijke begeleiding. Zodoende leer je Engels snel en makkelijk, ongeacht jouw niveau, doelen en interesses. Onze online cursussen Engels worden volledig afgestemd op jouw motivatie en levensstijl. Ben jij een vroege vogel? Dan volg je een les in de ochtend. Meer een avondmens? Dan kruip je bij zonsondergang achter je laptop, tablet of smartphone.

In slechts 5 stappen Engels leren:

 • Stap 1: De eerste keer dat jij je aanmeldt, wordt gevraagd om enkele vragen te beantwoorden. Dan volgt een test om jouw Engelse niveau en studieplan te bepalen.
 • Stap 2: Zodra je je studieplan hebt ontvangen, ben je klaar voor de start. Leer Engels met behulp van ons multimediaplatform en -tools. Je oefent lezen, schrijven, luisteren en spreken in het Engels. 
 • Stap 3: Zowel beginners als gevorderden hebben altijd en overal toegang tot onze docenten en online cursussen van English Live.
 • Stap 4: Leer Engels en specialiseer jouw taalvaardigheden waar nodig. Richt je bijvoorbeeld op zakelijk Engels of voorbereidende cursussen Engels voor gestandaardiseerde examens als Cambridge Assessment en TOEIC.
 • Stap 5: In totaal kun je 16 niveaus behalen. En voor elk niveau dat je behaalt, ontvang je een EF SET Certificate™. Voeg het certificaat toe aan jouw LinkedIn-profiel. Dit geeft je tot 6 keer meer views op 's werelds grootste professionele netwerk.

Engels leren voor beginners en gevorderden

Als je dan eenmaal weet wat jouw huidige Engelse taalniveau is, ben je klaar om te beginnen met Engels leren. Er zijn talloze mogelijkheden om Engels te leren spreken en begrijpen, klassikaal of online, met een app of tekstboek. Alleen jij weet wat het beste bij jou past.

Als je een beginner bent, volg je een ander leerproces dan gevorderden die bijvoorbeeld professioneel Engels leren spreken en begrijpen. Verstandig is om dagelijks je Engelse taalvaardigheden te oefenen en verbeteren, waar en wanneer je maar wilt. Op weg naar school, tijdens je lunchpauze of na het werk.

Waarom Engels leren in het buitenland?

Een taal leren in het buitenland is één van de meest effectieve manieren om Engels te leren. Omringd door mensen die Engels als moedertaal hebben, word je gedwongen om 24/7 de taal te leren spreken en begrijpen.

Verblijf in het buitenland op bestemmingen als Amerika, Engeland, Austalie of Malta en ontdek hoe snel en makkelijk jij Engels leert. Ook na de lessen pas je je Engelse taalvaardigheden toe, of dit nu in een restaurant is, als je de weg vraagt aan een voorbijganger of in gesprek met jouw internationale medestudenten en klasgenoten.

Een tijd verblijven in het buitenland heeft ook nog andere voordelen. Zo ben je echt op jezelf aangewezen in een ander land, waardoor je zelfstandiger en onafhankelijker wordt. Stap buiten jouw comfortzone en ontwikkel jezelf in rap tempo op persoonlijk vlak.

Engels leren voor bedrijven en organisaties

EF Corporate biedt taalonderwijs en -trainingen voor bedrijven en organisaties. EF Corporate geeft jouw bedrijf of organisatie een gegarandeerd resultaat. Onze cursussen en programma’s worden namelijk afgestemd op niveaus, doelen en interesses van de mensen, zodat iedere werknemer een gepersonaliseerde cursus volgt, op eigen niveau en tempo.

Tips en ideeën om snel en effectief Engels te leren

Snel en makkelijk Engels leren is mogelijk als je de taal dag in, dag uit ‘leeft’. Er zijn verschillende mogelijkheden om Engels te oefenen en te leren spreken en begrijpen. Essentieel is om de taaloefeningen in het dagelijks leven te implementeren, zodat het vermogen om een nieuwe taal te leren elke dag wordt gestimuleerd.

Als jij onderstaande tips en ideeën om snel Engels te leren in jouw dagelijkse routine opneemt, spreek jij zonder twijfel binnen de kortste keren uitstekend Engels.

 • Leer Engels met behulp van literatuur - Ben jij een boekenwurm? Dan is een boek lezen een effectieve manier om snel en makkelijk Engels te leren. De meeste boeken zijn namelijk ook verkrijgbaar in een Engelse vertaling. Na verloop van tijd ontdek je hoe snel jij vooruitgang boekt door dagelijks een paar bladzijden uit een Engels boek te lezen.
 • Leer Engels door films en series - Een andere slimme manier om Engels te leren, is de taal ‘onbewust’ te leren door bijvoorbeeld naar een film of serie te kijken. De volgende keer dat je bijvoorbeeld een serie op Netflix kijkt, wijzig dan de ondertiteling van Nederlands in Engels. Of kijk een Engels gesproken film zonder ondertiteling. Je zult versteld staan hoeveel je eigenlijk begrijpt.
 • Leer Engels met audioboeken of podcasts - Als je onderweg bent naar werk of studie, heb je genoeg tijd om een podcast te luisteren. Gebruik deze tijd dan ook om Engels te leren. Luister bijvoorbeeld naar een Engels audioboek of podcast en leer Engels terwijl je aan het forenzen bent.

Ik wil Engels leren met EF, wat nu?

Wacht niet langer en leer Engels bij EF. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat Engels leren kost?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over Engels leren.