Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Taalschool Chinees

Het kan heel moeilijk zijn om op maat gemaakte Chinese lessen te vinden. Onze Chinese lessen in Beijing zijn een uitstekende keuze als je snel Chinees wilt leren in een veilige omgeving met een effectief bewezen lesmethode. Wij geven al meer dan 20 jaar Chinese les in China, wij weten wat er nodig op een taalschool Chinees. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Taalschool Chinees

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: China

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: China

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: China

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: China

Waarom Chinese lessen volgen?

Bereid je voor op de zakelijke wereld door Chinese lessen te volgen. Omdat de Chinese economie een van de grootste en snelst groeiende ter wereld is, is er steeds meer vraag naar werknemers die Chinees spreken. En is er een betere manier om de taal onder de knie te krijgen dan het volgen van Chinese lessen in China?

Ter plaatse ga je veel sneller vooruit en leer je de authentieke vaardigheden die je nodig hebt. Of je nu een maand, een jaar of iets daar tussenin blijft: wij bieden het juiste programma dat aansluit bij jouw behoeften. Het spreken van deze eeuwenoude taal wordt steeds waardevoller in de moderne wereld, dus vergroot je carrièrekansen door je aan te melden voor onze Chinese les in China.

Op welke bestemmingen kun je naar een EF Taalschool Chinees?

Of je nu Chinese les volgt in Shanghai of in Beijing, je zult je er nooit eenzaam voelen: dit zijn twee van de dichtstbevolkte steden ter wereld. In de hoofdstad Beijing wandel je door de keizerlijke tuinen van de Verboden Stad of woon je een voorstelling bij in het eivormige Nationaal Centrum voor de Podiumkunsten.

Shanghai biedt je een eindeloze reeks culturele bezienswaardigheden en een bruisend nachtleven. Van kust tot mode: er is voor ieder wat wils aan de oever van de Yangtze. En voor welke stad je ook kiest, naast de taal leer je ook altijd over eeuwenoude tradities tijdens jouw Chinese lessen in Beijing of Shanghai.