Universiteit in San Francisco

Universiteit in San Francisco
4.9
442
(442 beoordelingen)
4.9

Bereid je voor op de universiteit in San Francisco, een culturele hotspot met heerlijk eten, hippe muziek en enkele van Amerika's beroemdste bezienswaardigheden binnen handbereik. Of je nou slechts je Engels wilt opfrissen of toegelaten zou willen worden tot een universiteit in San Francisco: wij hebben het juiste programma voor je. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in San Francisco

Gratis brochure

Zoek een programma

Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Amerika
Stad: San Francisco

Universiteit in San Francisco

Een cursus voorafgaand aan jouw studie aan bijvoorbeeld de universiteit in San Francisco is een geweldig vooruitzicht. Op die manier bereid je je voor op toekomstig succes door je taalkennis naar een hoger plan te tillen, aan de slag te gaan met de toelatingseisen en te leren hoe je extra effectief onderzoek kunt doen en efficiënter kunt studeren voor tentamens. Een voorbereidingscursus voor de universiteit in San Francisco kan enkele weken duren tijdens je schoolvakanties, maar je kunt ook maximaal een jaar blijven en je taalstudie combineren met bijvoorbeeld het opdoen van werkervaring. We hebben een breed programma-aanbod met verschillende cursussen die ongetwijfeld bij jouw behoeften passen en die aangepast kunnen worden om aan te sluiten op eventuele andere plannen.

Wen aan het leven in San Francisco

Wanneer je overweegt in Amerika te studeren, dan is een voorbereidingscursus voor bijvoorbeeld een universiteit in San Francisco een geweldige introductie tot het Amerikaanse leven. Je moet een uitstekend Engels taalniveau hebben, dus het is handig om voorafgaand aan het eerste studiejaar een voorbereidingscursus te volgen. Daarmee vergroot je niet alleen je taalkennis, maar vind je ook je weg in de taal en cultuur. In het buitenland studeren kan een uitdaging zijn, maar een voorbereiding op de universiteit in San Francisco is een manier om in een minder stressvolle situatie alvast te wennen aan de omgeving. Je doet dat samen met andere internationale studenten die in hetzelfde schuitje zitten, dus je kunt vrienden maken en samen San Francisco ontdekken.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.