Reviews: EF Toronto

Reviews: EF Toronto
566
(566 reviews)

Op zoek naar een Engelse school in Toronto?

EF Toronto is één van onze belangrijkste Engelse taalscholen en biedt een taalleerervaring van hoge kwaliteit in de meest dynamische en cultureel belangrijke stad van Canada. EF Toronto is gelegen in het centrum van Toronto en creëert een meeslepende en dynamische omgeving voor leerlingen die gedreven zijn om de Engelse taal te beheersen en tegelijkertijd toegang te krijgen tot de levendige cultuur en geschiedenis van Toronto.

Jaar in jaar uit kiezen studenten van over de hele wereld EF Toronto als hun bestemming om Engels te leren. Onze uitgebreide selectie van programma's omvat op maat gemaakte cursussen Engels, een verscheidenheid aan accommodatiemogelijkheden, maaltijdplannen en een uitgebreid aanbod van meeslepende activiteiten. Elk van deze elementen is zorgvuldig samengesteld om studenten in staat te stellen zich te verdiepen in de lokale cultuur, nieuwe contacten te leggen en hun Engelse taalvaardigheden naar nieuwe horizonten te tillen.

Bekijk alle EF Toronto reviews die studenten van over de hele wereld in de loop der jaren hebben achtergelaten en bereid je voor om vol vertrouwen aan je studie in het buitenland te beginnen.

Waarom studeren in Toronto met EF?

Dit is waarom je met EF in Toronto zou moeten studeren.

Wereldleider in internationaal onderwijs

Ultramoderne school in het centrum van Toronto

60 jaar ervaring in Engels onderwijs

All-inclusive pakket: taalcursus, accommodatie en maaltijden

24/7 ondersteuning, van voor het boeken tot na je thuiskomst

Engels leren in Toronto

EF Toronto Reviews

EF Toronto: gedetailleerde reviews