GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

De 10 meest populaire GO artikelen die je in 2020 gelezen moet hebben!

De 10 meest populaire GO artikelen die je in 2020 gelezen moet hebben!

Het is geen geheim dat dit jaar niet was wat we hadden verwacht. Hoewel vreemd en ongekend, hebben deze tijden ons meer dan ooit verbonden. We hebben allemaal nieuwe, creatieve manieren gevonden om ons aan het nieuwe normaal aan te passen.

In 2020 verkenden we nieuwe thema’s op de GO Blog, keken we naar de vele manieren om het leren van talen in ons leven op te nemen en herinnerden we ons eraan waarom we zo graag de wereld verkennen.

Hier is een terugblik op enkele van onze favoriete berichten van dit jaar en een eerbetoon aan onze geweldige schrijvers, studenten en medewerkers over de hele wereld. Tot ziens in januari, mensen! Gelukkig nieuwjaar!

1. Waarom alleen een app niet genoeg is om een ​​taal onder de knie te krijgen.

App-learning heeft zeker zijn voordelen, maar als het gaat om het beheersen van een taal, kan studeren in het buitenland je een stapje extra helpen. Hier volgt een diepere kijk op de redenen waarom een ​​app een geweldige plek is om te beginnen, maar niet om af te maken.

2. Hobby’s, soft skills en talen: 5 manieren om je cv te verbeteren

Een goed cv is meer dan alleen je academische prestaties en werkervaring opsommen. Hier zijn vijf uitstekende manieren om je cv op te poetsen en het te laten opvallen tussen de rest.

3. Zo haal je het maximale uit deze thuisblijftijd: leer Engels vanaf de bank

Muren beginnen een beetje op je af te komen? Alleen omdat je thuis bent, betekent niet dat je je taalonderwijs moet onderbreken. Hier zijn enkele van onze beste tips om je Engelse vaardigheden te verbeteren vanuit de luie stoel.

4. Een taal leren in het buitenland tijdens Corona – dit is wat onze studenten zeggen

Het hele jaar door hebben we ons ingezet om ervoor te zorgen dat leren nooit stopt. We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat onze campussen over de hele wereld open blijven. Hier zijn een paar fragmenten van verhalen van enkele van onze studenten die met ons naar het buitenland zijn gereisd tijdens de Covid-19 pandemie. Van Malta en Rome tot San Diego en Honolulu.

5. Online leren versus naar school – wat is beter?

In dit nieuwe tijdperk van technologie is online leren steeds gebruikelijker geworden, maar hoe verhoudt het zich tot klassieke persoonlijke lessen? We kijken naar het onderzoek achter beide om te kijken welke er als beste uitkomt.

6. Verandering is de enige constante – 10 dingen die je moet weten over de toekomst van jouw kind

Het enige dat zeker is, is dat er in alle facetten van het leven – inclusief werk – ingrijpende veranderingen op komst zijn. Hier lees je hoe je jouw kind voorbereidt op een wereld van werk die in niets op het verleden lijkt.

7. 7 iconische tv-shows om je Britse humor bij te schaven

Hier is een korte inleiding tot de grinnik-inducerende stijl van Britten, plus enkele top tv-shows om je Engelse accent een boost te geven en je niveau van ‘grappigheid’ te verhogen. Een geweldige manier om indruk te maken op je vrienden en familie terwijl je een stevige dosis klassieke Britse cultuur opdoet.

8. 12 gekke Duitse uitdrukkingen die we allemaal zouden moeten gebruiken

Naast een rijke geschiedenis heeft het Duits een woordenboek met perfect beschrijvende woorden en zinnen. Hier is een korte blik op 12 Duitse zinnen die zo wonderbaarlijk raar zijn dat we ze allemaal zouden moeten gebruiken.

9. De ultieme gids voor het perfecte tussenjaar

Een tussenjaar is een ideale gelegenheid om je te concentreren op je ontwikkeling. Deze tijd kun je gebruiken om de wereld te verkennen. Overweldigd voelen? Vrees niet – we hebben de ultieme gids samengesteld met alle dingen waar je rekening mee moet houden als je overweegt een tussenjaar te nemen.

10. Hoe bereid je je voor op de toekomst terwijl je thuis zit

Er is geen betere tijd om je voor te bereiden op de toekomst dan nu. Thuis zijn biedt je de kans om diep in je carrièrewensen te duiken en na te denken over de volgende stappen in je professionele leven. Hier zijn enkele handige dingen die je kunt doen om je carrière een vliegende start te geven vanuit je woonkamer!

Meer informatie over reizen met EF in 2021?Gratis brochure
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden