Programma's in Bristol

Programma's in Bristol
4.5
553
(553 beoordelingen)
4.5

Ga naar Bristol en ontdek een van Engelands topbestemmingen. De stad staat bekend om zijn maritieme geschiedenis en biedt een breed scala aan attracties, waaronder enkele geweldige festivals in de zomermaanden. Hoe oud je ook bent en hoeveel Engelse taalervaring je ook hebt: EF Bristol is geschikt voor jou. Vraag een brochure aan en bekijk alle mogelijkheden om Engels te leren in Bristol.

Programma's in Bristol

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Bristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Bristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Bristol
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Engeland
Stad: Bristol

EF Bristol

Ga naar het zuidwesten van Engeland en leer Engels in Bristol. Onze school staat op een historisch plein van waaruit je zo bij de tofste bezienswaardigheden van de stad bent. Bezoek een voorstelling in het Theatre Royal, een van de oudste theaters van Engeland. Ga naar een bar om naar de nieuwste aanstormende artiesten te luisteren of bekijk een grotere show in Colson Hall. Vereer de geschiedenis van de stad met een bezoekje aan de M Shed, waar de tentoonstellingen focussen op de industrietijd van de stad. Voetbal, rugby en cricket zijn ook populair in de omgeving en je kunt meer dan genoeg verschillende teams toejuichen. Wie Engels leert in Bristol, wordt omringd door cultuur en plezier. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Bristol. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Een groot aanbod aan keuzevakken

Je kunt Engels studeren bij EF Bristol met een op maat gemaakt programma dat aansluit op jouw persoonlijke behoeften. Ben je er klaar voor om je Engels zo snel mogelijk naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan aan voor een intensieve cursus: daarin ga je met 32 lessen per week elke zes weken een volledig taalniveau omhoog. Klinkt dat iets te pittig? Geen probleem, er zijn ook minder zware programma's met meer vrije tijd om deel te nemen aan het studentenleven van Bristol, andere steden te bezoeken te relaxen met je vrienden. Ben je op zoek naar werkervaring? Overweeg dan ons stageprogramma, waarmee je jouw lessen aanvult met een professionele stage zodat je je Engels in de praktijk kunt brengen bij een lokaal bedrijf in Bristol.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.