Jongerenkampen

Jongerenkampen
4.2
1793
(1.793 beoordelingen)
4.2

Wil jij graag de zomer van je leven beleven? Op EF Jongerenkampen leer je samen met je leeftijdsgenoten een taal terwijl je allerlei leuke activiteiten onderneemt. De Franse taal leren aan de Mediterraanse zee in Nice of Engels leren in San Francisco? De jongerenkampen zijn er in alle vormen en maten. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Jongerenkampen

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

Plezier met je leeftijdsgenoten

Bij de jongerenkampen van EF staat plezier voorop. Het team organiseert vele uitstapjes en activiteiten. Wat je allemaal precies kunt doen hangt af van je bestemming. Ga je naar Londen? Dan breng je misschien wel een bezoekje aan de Harry Potter studio’s en in Parijs kun je bijvoorbeeld kooklessen nemen in de professionele keuken op de taalschool.

Ga mee met de Jongerenkampen van EF!

Uiteraard zul je tijdens een jongerenkamp niet alleen uitstapjes maken, maar ga je ook een taalcursus volgen. Je kunt kiezen uit 10 verschillende talen en je bepaalt zelf de intensiteit van je cursus. De toegewijde docenten zullen je persoonlijk begeleiden zodat je de taal snel onder de knie krijgt.

Heb jij zin in een geweldige zomer in het buitenland vol leuke activiteiten? Ga dan mee met EF Jongerenkampen. Vraag een brochure aan of neem contact met ons op via 085 048 0900.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.