ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Jongerenkampen

Wil jij graag de zomer van je leven beleven? Op EF Jongerenkampen leer je samen met je leeftijdgenoten een taal terwijl je allerlei leuke activiteiten onderneemt. De Franse taal leren aan de Mediterraanse zee in Nice of Engels leren in San Francisco? De jongerenkampen zijn er in alle vormen en maten. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Jongerenkampen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKoreaU.A.E.

Plezier met je leeftijdsgenoten

Bij de jongerenkampen van EF staat plezier voorop. Het team organiseert vele uitstapjes en activiteiten. Wat je allemaal precies kunt doen hangt af van je bestemming. Ga je naar Londen? Dan breng je misschien wel een bezoekje aan de Harry Potter studio’s en in Parijs kun je bijvoorbeeld kooklessen nemen in de professionele keuken op de taalschool.

Ga mee met de Jongerenkampen van EF!

Uiteraard zul je tijdens een jongerenkamp niet alleen uitstapjes maken, maar ga je ook een taalcursus volgen. Je kunt kiezen uit 11 verschillende talen en je bepaalt zelf de intensiteit van je cursus. De toegewijde docenten zullen je persoonlijk begeleiden zodat je de taal snel onder de knie krijgt.

Heb jij zin in een geweldige zomer in het buitenland vol leuke activiteiten? Ga dan mee met EF Jongerenkampen. Vraag een brochure aan of neem contact met ons op via 085 048 0900.