ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Zomerschool in China

Meld je aan voor EF's Summer School China en beleef je vakantie op een unieke manier. Onze Zomerschool China is een perfecte mix van het studeren en het oefenen van Mandarijn, zodat je je snel comfortabel voelt bij het spreken van de taal en tegelijkertijd dit geweldige land leert kennen.

Zomerschool in China

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: China
Stad: Shanghai

Zomerschool China

Je zult versteld staan hoe hard je taalvaardigheden vooruit gaan op onze Zomerschool China. We plaatsen je in een kleine klas met een ervaren leraar die je veel persoonlijke aandacht geeft. Op de Zomerschool China focussen de lessen op het communiceren in het Mandarijn, zodat je de taal met vertrouwen buiten de klas zult spreken. En na schooltijd zul je wel degelijk veel Chinees oefenen. Of je nu gaat winkelen of uit eten gaat, je communiceert overal met een native speaker. Ook heb je genoeg tijd om lokale bezienswaardigheden te bezoeken en naar andere Chinese steden te reizen. Leer dus Mandarijn terwijl je de tijd van je leven hebt op onze summer school China.

Vooruitgang op zomerschool in China

Hoewel het programma relatief kort is, zul je versteld staan hoe hard je Mandarijn vooruit gaat op onze Zomerschool China. Reken erop dat je als beginner in de zomerperiode één taalniveau omhoog gaat indien je alle lessen bijwoont en je huiswerk maakt. Spreek je al wat Mandarijn, dan duurt het misschien iets langer om op summer school China meetbare vooruitgang te boeken. Door een intensieve cursus te volgen versnel je echter je leerproces. De sleutel tot vooruitgang is de lesmethode van klassikale communicatieoefeningen en veel praktijkervaring in het dagelijks leven om je nieuwe taalkennis meteen toe te passen. Zet daarom een grote stap in je leerproces door Mandarijn te studeren op onze Zomerschool China.