ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Zomerschool Chinees

Studeren aan onze zomerschool Chinees is een spannende manier om de basisprincipes van Mandarijn onder de knie te krijgen. Chinees wordt een steeds belangrijkere taal in de zakenwereld. Op de zomerschool Chinees leren gebeurt via communicatie en oefeningen, zodat je de taal een stuk comfortabeler spreekt als je weer thuiskomt. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerschool Chinees

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: China

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: China

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: China

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom naar een zomerschool Chinees?

De zomerschool Chinees is een geweldige manier om snel Mandarijn te leren. Je kunt zelfs voor een intensiever programma met extra lessen kiezen om extra snel vooruit te gaan, of kiezen voor een cursus met meer vrije tijd om de omgeving verder te ontdekken. Alle programma's op onze zomerschool Chinees maken gebruik van dezelfde op communicatie gerichte lesmethode. Een ervaren leraar helpt je met spreek- en luisteroefeningen en met groepsprojecten, en dankzij de kleine klassen krijg je tijd om je spreekvaardigheid te oefenen. Je kunt zelf kiezen of je in het vrij traditionele Beijing of het wat modernere Shanghai wilt studeren. Welk programma je ook kiest, je zult het naar je zin hebben op onze zomerschool Chinees.

Ga een zomer naar China

Les volgen aan een zomerschool Chinees is een hele nuttige manier om je vakantie door te brengen. In één zomer kun je een heel taalniveau omhoog gaan, wat bijzonder veel progressie in zo'n korte tijd is. Ook voor je werk kun je aan onze zomerschool Chinees studeren. Dan werk je aan je Mandarijn terwijl je collega's op vakantie zijn, wat je een voorsprong geeft wanneer je weer thuis komt. Voor fervent reizigers is de zomerschool Chinees een geweldige manier om China te ontdekken. Je vergroot je culturele begrijp en omdat je een woordje Chinees spreekt, ziet meer van China's geheime plekken waar toeristen niet zomaar komen.