GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

7 bestemmingen waar je liever les zou hebben

7 bestemmingen waar je liever les zou hebben

De scholen draaien al weer een tijdje op volle toeren en de eerste toetsweken komen er weer aan. Zin in? NEE NATUURLIJK NIET! Gelukkig heeft EF de oplossing. Je kan een taalcursus winnen die gegeven wordt in Tokio, Malta, San Diego, Barcelona, Londen, New-York, Sydney, Miami en ruim 45 andere bestemmingen. Wij geven je alvast onze top 7 favo bestemmingen waar je nu liever les zou hebben!

1 – Studeren in Australië

Sydney, The Great Barrier Reef, Brisbane, Uluru (Ayers Rock) of Melbourne. Als deze namen je niet doen wegdromen tijdens je les biologie dan weten wij het ook niet meer. In plaats van plaatjes van het koraalrif te bekijken in je studieboek zou je ook kunnen kiezen om te studeren in Australië waardoor je na school het hele jaar door dit prachtige land kan ontdekken.

2 – Studeren in Amerika

Het land van Uncle Sam is een van de meest populaire bestemmingen voor een schooljaar in het buitenland. Maak de Amerikaanse politiek vanop de eerste rij mee, of zie de economie groeien vanuit Silicon Valley. In Amerika heb je genoeg bestemmingen waar je zowel voor een semester als een heel jaar kan studeren in het buitenland. Bijvoorbeeld: New York, San Francisco, Miami, Boston, Chicago, Washington, Seattle en veel nog meer!

3 – Studeren in Canada

De eindeloze natuur, de extreem leefbare steden en de meest gastvrije bevolking. Canada heeft veel te bieden voor studenten. Wanneer je tweetalig bent opgevoed denk je wellicht meteen aan Quebec en Montreal. Hoe ze daar Frans praten is namelijk heel anders dan wat je hier gewoon bent. Maar als je jouw Engels wilt verbeteren, dan moet je naar de provincies Ontario en British Columbia. In de EF scholen van Toronto en Vancouver maak je kennis met de gemakken van een grote stad als eveneens de nabijheid van uitzonderlijke natuurlijke wonderen zoals Niagara Falls, Mount Seymour of Bowen Island.

4 – Studeren in Engeland

Dichter bij huis is onze buurman overzee een heel goed alternatief. Londen, het New York van Europa, is een van de meest populaire bestemmingen om te studeren in het buitenland. Dankzij de Eurostar kan je makkelijk binnen enkele uurtjes over en weer pendelen. Bovendien zijn steden als Bristol, Manchester, Oxford, Cambridge of Brighton ook perfect voor een jaar in Engeland. En zo hoef je nooit meer te vrezen voor een toets Engels, want die 10 haal je makkelijk na een semester in Engeland.

5 – Studeren in Nieuw-Zeeland

Hoe zou je het land wat het decor was voor de Lord of the Rings trilogie het best categoriseren? Het correcte antwoord: het paradijs op aarde! Gletsjers, bergen, schattige riviertjes, weelderige bossen, wijngaarden, woestijnen, vulkanen, spectaculaire fjorden, prachtige stranden en adembenemende eilanden. Je klaslokaal staat in het midden van een land waar het landschap diverser is dan het aantal schoenen in je kledingkast. Vlieg naar Auckland en beleef het beste jaar van je leven!

6 – Studeren in Zuid-Afrika

Wanneer je klasuitstap het beklimmen van de Tafelberg is of een safari in het Kruger National Park, dan hoeven wij niet veel meer toe te voegen dan dat dit wellicht de beste plek is om te studeren in het buitenland. En dan hebben we het nog helemaal niet over het weer gehad. Ga studeren in Kaapstad en ontdek tijdens je studiejaar het natuurlijke, culturele, historische en gastronomische erfgoed van de regenboognatie.

7 – Studeren in Japan

Wil je graag studeren in Azië? Dan is Japan wellicht je beste keuze. In het land van de rijzende zon wordt naar buiten kijken tijdens de lessen heel wat interessanter. De EF school zit op de 27ste verdieping. Je kan zelfs Mount Fuji zien! Daarnaast is wonen in Tokio een ervaring op zich. Deze fascinerende metropool weet het evenwicht te bewaren tussen traditie en moderniteit. Je kan er ook nog enkele uitzonderlijke Pokémons vangen!

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de 50 bestemmingen waar je wereldwijd kan studeren in het buitenland. Je kan vanaf 2 weken tot en met een jaar studeren in het buitenland. Wanneer je het echt niet meer ziet zitten in je eigen school, weet dan dat de rest van de wereld op je wacht!

Doe een taalcursus bij EFDoe mee!
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden

Ontdek de wereld en leer een taal in het buitenland

Lees meer