Programma's in China

Programma's in China

Iedereen weet dat er geen betere plek bestaat om Chinees te leren dan in China zelf. Een groot voordeel om Chinees in China te studeren is dat je de taal elke dag zult spreken. Van het bestellen van je lunch tot kletsen met je nieuwe vrienden: het studeren van Chinees in China zorgt voor een volledige onderdompeling in de taal. De snelste manier om vloeiend Chinees te leren spreken. Vraag een brochure aan en leer Chinees in China met EF.

Kies een leeftijdscategorie

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden

Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.

bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken

Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.

bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taalreizen

18 + jaar
2-24 weken

Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 12 talen, 52 droombestemmingen en start elke maandag.

bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taalreizen

13 - 16 jaar
2-6 weken
Groepsreizen

Je eerste buitenland avontuur? Kies voor een groepsreis met een Nederlands sprekende begeleider als steuntje in de rug!

bestemming: China
Stad: Shanghai

Hult Internationale Business School

Bachelor, Master, MBA en Executive Onderwijs

Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.

bestemming: China
Stad: Shanghai

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

EF China

Leer Chinees in China en doe ervaring op in een van de grootste economieën ter wereld. Hoewel Engels nog steeds de boventoon voert in de zakelijke wereld, wordt Mandarijn op veel gebieden steeds belangrijker, al is het maar om een goede indruk te maken. Heb je een zakelijke interesse in China, dan moet je zeker overwegen om daar Chinees te leren. Het spreken van Mandarijn is een grote plus in de zakelijke wereld en met ons stageprogramma in China kun je je carrièremogelijkheden nog verder vergroten. Je combineert je taallessen dan met het opdoen van professionele werkervaring bij een lokaal bedrijf. Dit geeft je zonder twijfel een opvallende bonus op de hedendaagse arbeidsmarkt. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in China. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Leer de sociale norm begrijpen

Wanneer je Chinees leert bij EF in China verbeter je niet alleen je taalvaardigheid, maar doe je ook ervaring op door jezelf door je een weg te banen in de ingewikkelde Chinese cultuur. Wonen in China is de enige manier om de Chinese sociale normen echt te leren begrijpen, of die nu op persoonlijk of op professioneel gebied liggen. Zonder dit besef zul je snel gefrustreerd raken in je interactie met Chinezen, zelfs wanneer je goed Mandarijn spreekt. Je zou immers per ongeluk regels kunnen overtreden of de gesprekken in een richting kunnen draaien waar zij zich niet prettig bij voelen. Door Chinees te leren in China krijg je een goed gevoel voor het op de juiste manier communiceren in China.