Programma's in China

Programma's in China
4.9
934
(934 beoordelingen)
4.9

Iedereen weet dat er geen betere plek bestaat om Chinees te leren dan in China zelf. Een groot voordeel om Chinees in China te studeren is dat je de taal elke dag zult spreken: van het bestellen van je lunch tot kletsen met je nieuwe vrienden. De snelste manier om vloeiend Chinees te leren spreken. Vraag een brochure aan en leer Chinees in China met EF.

Programma's in China

Programma's in China

Gratis brochure
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: China
Stad: Shanghai

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

EF China

Leer Chinees in China en doe ervaring op in een van de grootste economieën ter wereld. Hoewel Engels nog steeds de boventoon voert in de zakelijke wereld, wordt Mandarijn op veel gebieden steeds belangrijker, al is het maar om een goede indruk te maken. Heb je een zakelijke interesse in China, dan moet je zeker overwegen om daar Chinees te leren. Het spreken van Mandarijn is een grote plus in de zakelijke wereld en met ons stageprogramma in China kun je je carrièremogelijkheden nog verder vergroten. Je combineert je taallessen dan met het opdoen van professionele werkervaring bij een lokaal bedrijf. Dit geeft je zonder twijfel een opvallende bonus op de hedendaagse arbeidsmarkt. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in China. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Leer de sociale norm begrijpen

Wanneer je Chinees leert bij EF in China verbeter je niet alleen je taalvaardigheid, maar doe je ook ervaring op door je een weg te banen in de ingewikkelde Chinese cultuur. Wonen in China is de enige manier om de Chinese sociale normen echt te leren begrijpen, of die nu op persoonlijk of op professioneel gebied liggen. Zonder dit besef zul je snel gefrustreerd raken in je interactie met Chinezen, zelfs wanneer je goed Mandarijn spreekt. Je zou immers per ongeluk regels kunnen overtreden of de gesprekken in een richting kunnen draaien waar zij zich niet prettig bij voelen. Door Chinees te leren in China krijg je een goed gevoel voor het op de juiste manier communiceren in China.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.