Engels studeren

Engels studeren

Engels studeren in het buitenland is de beste manier om je Engels te verbeteren. Al na een paar weken spreek je met meer zelfvertrouwen Engels. Wij zijn expert in het organiseren van taalcursussen in het buitenland en zijn al vier jaar op rij uitgekozen tot de meest favoriete taalreisorganisatie in Nederland. Onze programma’s zijn zo samengesteld dat jij snel vooruitgang boekt met Engels studeren en dat terwijl je ook nog tijd overhoudt om de cultuur van het gastland te ontdekken. Er zijn verschillende mogelijkheden om Engels te studeren in het buitenland: van Engeland tot Amerika, van korte tot lange duur, van beginners tot vergevorderden.

Kies een leeftijdscategorie

EF Taalreizen

13-18 jaar
2-24 weken

Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.

bestemming: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika, United Arab Emirates

EF Taalreizen

18+ jaar
2-24 weken

Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 12 talen, 54 droombestemmingen en start elke maandag.

bestemming: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika, United Arab Emirates

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden

Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.

bestemming: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika, United Arab Emirates

EF Taalreizen

13-16 jaar
2-6 weken
Groepsreizen

Je eerste buitenland avontuur? Kies voor een groepsreis met een Nederlands sprekende begeleider als steuntje in de rug!

bestemming: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika, United Arab Emirates

EF English Live

Online

Volg live, door docenten begeleide lessen op elk moment, op elk niveau - op de 's werelds grootste online school.

bestemming: Studeer online, waar ook ter wereld.

EF Language Training

voor bedrijven en overheden

Taaltraining gericht op het zakenleven en de overheid, met gegarandeerd resultaat.

bestemming: Online trainingen of in-house trainingen ongeacht waar je gevestigd bent.

Engels studeren in het buitenland

Wil je echt vloeiend Engels leren spreken, dan is er geen betere investering dan Engels studeren in het buitenland. Door jezelf onder te dompelen in de taal en cultuur en elke dag Engels te spreken, boek je gegarandeerd sneller vooruitgang dan welk taalboek, taalcursus of penvriend ooit heeft bewerkstelligd.

Engels studeren in het buitenland betekent bij al onze programma's een combinatie van dagelijkse taallessen, sociale activiteiten en vrijetijdsbesteding waarin je jouw Engels oefent met klasgenoten, vrienden en locals. Waarom tijd verliezen aan inefficiënte leermethoden? Neem snel contact met ons op zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken voor Engels studeren in het buitenland.

Waar wil je Engels studeren?

De meest populaire bestemmingen voor Engelse studeren in het buitenland zijn Engeland en Amerika. Deze landen trekken elk jaar duizenden internationale studenten die Engels studeren. Waar jij kiest om Engels in het buitenland te studeren, hangt af van je persoonlijke doelen, ambities en interesses.

Als jij een unieke ervaring wilt tijdens Engels studeren in het buitenland, raden wij jou aan om Engels te studeren op bestemmingen zoals Ierland, Canada, Malta of Australië. Als je een avontuurlijk type bent, dan kun je kiezen voor een studie Engels in Zuid-Afrika of Nieuw-Zeeland.

Lang verhaal kort, het maakt niet uit welk land je kiest voor je Engelse studie in het buitenland, je kunt er zeker van zijn dat je bij ons een opleiding van hoge kwaliteit geniet: professioneel taalonderwijs en studentenbegeleiding.

Met onze innovatieve lesmethoden leert u in een mum van tijd Engels. Engels studeren in het buitenland is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest. Door Engels te studeren in het buitenland stap je uit jouw comfortzone en ontdek je de wereld.

Engels studeren voor internationale carrière

Tegenwoordig is de Engelse taal een officiële taal in een tal van landen. En nog belangrijker: veel wereldburgers spreken Engels als tweede taal, zo ook bijvoorbeeld in Nederland. Met het oog op de toekomst is Engels studeren in het buitenland daarom een slimme keuze. De globalisering heeft namelijk gezorgd voor een wereld waarin we dagelijks met mensen aan de andere kant van de wereld kunnen communiceren, via de telefoon of online. Engels spreken vergroot jouw wereld.

Als jij een internationale carrière ambieert, is een studie Engels in het buitenland almost a must. Engels studeren in het buitenland geeft je namelijk een voorsprong op de internationale arbeidsmarkt. Met een studie Engels in het buitenland springt jouw CV eruit, in vergelijking met andere sollicitanten, en ben je een interessante kandidaat voor internationale bedrijven en organisaties.

Met EF’s aanbod van cursussen en programma’s kun je je studie Engels in het buitenland aanpassen aan jouw academische of professionele doelen, ambities en interesses. Wanneer jij Engels in het buitenland studeert, kun je ook kiezen voor een aantal keuzevakken, stages of vrijwilligerswerk.

Ik wil Engels studeren in het buitenland, what's next?

Ongeacht wie jij bent, wat jij wilt en hoe jouw toekomst eruitziet – bij EF bieden wij cursussen en programma’s aan voor alle leeftijden, niveaus en interesses, van kinderen en jongeren tot volwassenen die Engels willen studeren in het buitenland.

We hebben scholen die volledig gericht zijn op volwassenen, met activiteiten die een ‘oudere’ doelgroep interesseert zoals stadswandelingen en museumbezoeken. Ben jij nog een jonge hond? Dan studeer je Engels met studenten uit alle hoeken van de wereld.

Al meer dan 50 jaar studeert de wereld Engels in het buitenland met EF. Als je Engels wil studeren met EF, dan garanderen we je de beste prijskwaliteitverhouding. De kosten van Engels studeren in het buitenland worden echter bepaald aan de hand van een aantal factoren zoals:

  • Het aantal lessen dat je volgt tijdens jouw studie Engels
  • De duur van de studie Engels
  • De bestemming die jij kiest om Engels te studeren in het buitenland

Wil jij meer weten over Engels studeren in het buitenland? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze studiebegeleiders via 085 048 0900, download de gratis brochure en ontvang alle informatie over Engels studeren in het buitenland.