Engels studeren

Engels studeren in het buitenland is de beste manier om je Engels te verbeteren. Al na een paar weken spreek je met meer zelfvertrouwen Engels. Onze programma’s zijn zo samengesteld dat jij snel vooruitgang boekt met Engels studeren en dat terwijl je ook nog tijd overhoudt om de cultuur van het gastland te ontdekken. Er zijn verschillende mogelijkheden om Engels te studeren in het buitenland: van een taalstudie in Engeland tot een taalreis Amerika, van korte tot lange duur, van beginners tot gevorderden.

Engels studeren
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-Afrika
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-Afrika
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-Afrika
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Volwassenen en professionals
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-Afrika
EF English Live

EF English Live

Online
Volg live, door docenten begeleide lessen op elk moment, op elk niveau - op de 's werelds grootste online school.
bestemming: Studeer online, waar ook ter wereld.
EF Language Training

EF Language Training

voor bedrijven en overheden
Taaltraining gericht op het zakenleven en de overheid, met gegarandeerd resultaat.
bestemming: Online trainingen of in-house trainingen ongeacht waar je gevestigd bent.

Waarom Engels studeren in het buitenland?

Wil je echt vloeiend Engels leren spreken, dan is er geen betere investering dan Engels studeren in het buitenland. Door jezelf onder te dompelen in de taal en cultuur en elke dag Engels te spreken, boek je gegarandeerd sneller vooruitgang dan welk taalboek, taalcursus of penvriend ooit heeft bewerkstelligd.

Engels studeren in het buitenland betekent bij al onze programma's een combinatie van dagelijkse studie Engels, sociale activiteiten en vrijetijdsbesteding waarin je jouw Engels oefent met klasgenoten, vrienden en locals. Waarom tijd verliezen aan inefficiënte leermethoden? Neem snel contact met ons op zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken voor Engels studeren in het buitenland.

Op welke bestemmingen kun je Engels studeren?

De meest populaire bestemmingen voor Engelse studeren in het buitenland zijn Engeland en Amerika. Deze landen trekken elk jaar duizenden internationale studenten die Engels studeren. Waar jij kiest om Engels in het buitenland te studeren, hangt af van je persoonlijke doelen, ambities en interesses.

Als jij een unieke ervaring wilt tijdens Engels studeren in het buitenland, raden wij jou aan om Engels te studeren op bestemmingen zoals Ierland, Canada, Malta of Australië. Als je een avontuurlijk type bent, dan kun je kiezen voor een studie Engels in Zuid-Afrika of Nieuw-Zeeland.

Engels studeren voor alle leeftijden en niveau's

Lang verhaal kort, het maakt niet uit welk land je kiest voor je Engelse studie in het buitenland, je kunt er zeker van zijn dat je bij ons een opleiding van hoge kwaliteit geniet: professioneel taalonderwijs en studentenbegeleiding. Ideaal voor studenten die voor of na hun hbo hun Engelse taalvaardigheden willen verbeteren.

Ongeacht wie jij bent, wat jij wilt en hoe jouw toekomst eruitziet – bij EF bieden wij studies Engels aan voor alle leeftijden, niveaus en interesses, van kinderen en jongeren tot volwassenen die Engels willen studeren in het buitenland. We hebben scholen die volledig gericht zijn op volwassenen, met activiteiten die een ‘oudere’ doelgroep interesseert zoals stadswandelingen en museumbezoeken.

Je bent verzekerd van succes, want met onze innovatieve lesmethoden leer jij in een mum van tijd de taal spreken en begrijpen, op het gewenste niveau. Engels studeren is nog nooit zo leuk, flexibel en gemakkelijk geweest. Door Engels te studeren in het buitenland stap je uit jouw comfortzone en ontdek je de wereld.

Geef jouw internationale carrière een boost door Engels te studeren

Tegenwoordig is de Engelse taal een officiële taal in een tal van landen. En nog belangrijker: veel wereldburgers spreken Engels als tweede taal, zo ook bijvoorbeeld in Nederland. Met het oog op de toekomst is Engels studeren in het buitenland daarom een slimme keuze.

De globalisering heeft namelijk gezorgd voor een wereld waarin we dagelijks met mensen aan de andere kant van de wereld kunnen communiceren, via de telefoon of online. Engels spreken vergroot jouw wereld.

Als jij een internationale carrière ambieert, is een studie Engels in het buitenland almost a must. Engels studeren in het buitenland geeft je namelijk een voorsprong op de internationale arbeidsmarkt. Met een studie Engels in het buitenland springt jouw CV eruit, in vergelijking met andere sollicitanten, en ben je een interessante kandidaat voor internationale bedrijven en organisaties.

Waarom kiezen voor een studie Engels van EF?

Met EF’s aanbod van cursussen en programma’s kun je je studie Engels in het buitenland aanpassen aan jouw academische of professionele doelen, ambities en interesses. Wanneer jij Engels in het buitenland studeert, kun je ook kiezen voor een aantal keuzevakken, stages of vrijwilligerswerk.

Al meer dan 50 jaar studeert de wereld Engels in het buitenland met EF. Als je Engels wil studeren met EF, dan garanderen we je de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De kosten van Engels studeren in het buitenland worden echter bepaald aan de hand van een aantal factoren zoals:

  • Het aantal lessen dat je volgt tijdens jouw studie Engels
  • De duur van de studie Engels
  • De bestemming die jij kiest om Engels te studeren in het buitenland

Ik wil Engels studeren in het buitenland, what's next?

Wil jij meer weten over studeren in het Engels? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Waar wacht je nog op?

Neem dan contact op met onze studiebegeleiders via 085 048 0900, download de gratis brochure en ontvang alle informatie over Engels studeren in het buitenland.