Engelse Examens

Je spreekt al (wat) Engels en wilt een taalexamen afleggen. Maar hoe kies je welk Engelse examen het beste bij je past? Of je nu een professional bent die op zoek is naar een betrouwbaar diploma Engels, een student die toegelaten wil worden tot een buitenlandse universiteit of iemand anders die Engels leert en nieuwsgierig is naar zijn taalniveau: op deze examensite vind je een complete uitleg over de populairste Engelse examens wereldwijd, namelijk de TOEFL, TOEIC, EF SET, IELTS en het Cambridge Engels examen. Ook vind je hier uitgebreide informatie over de structuur van zulke toetsen, mogelijke resultaten en de organisaties achter de examens.

Het is lastig om uit zo'n gigantisch aanbod de voor jou meest geschikte Engelse test te kiezen.

Cambridge Examen

Cambridge Examen

Het Cambridge examen is de Engelse test die het lastigst samen te vatten is, aangezien het in feite bestaat uit meerdere testen voor verschillende typen studenten en taalniveaus.

Cambridge Examen
EF SET

EF SET

De EF SET bestaat uit drie online, gestandaardiseerde Engelse taaltoetsen en is bedoeld voor wie een professionele certificering en assessment van zijn taalvaardigheden wil, zonder het dure prijskaartje dat aan andere Engelse examens hangt.

EF SET
IELTS

IELTS

De IELTS bestaat uit twee typen toetsen: een algemene Engelse test voor certificerings- en immigratiedoeleinden, en een academische Engelse test voor toelating tot universiteiten in onder meer het Verenigd Koninkrijk.

IELTS
TOEFL

TOEFL

De TOEFL test is een examen Engels met een academische focus, die meestal wordt gemaakt door studenten die toegelaten willen worden tot een universiteit in de Verenigde Staten of Canada.

TOEFL
TOEIC

TOEIC

De TOEIC bestaat uit twee toetsen, die zich richten op professionals en bedrijven. Het examen test het gebruik van het Engels in een internationale werkomgeving.

TOEIC
Engelse Examens Vergelijken

Engelse Examens Vergelijken

Vergelijk de verschillende gestandaardiseerde Engelse examens op één pagina, zodat je het diploma Engels kunt kiezen dat het beste bij jouw doelen past.

Engelse Examens Vergelijken