Studeren in Shanghai

Studeren in Shanghai
4.7
559
(559 beoordelingen)
4.7

Kom studeren in Shanghai en leer de Chinese taal terwijl je geniet van alles wat deze metropool te bieden heeft. Shanghai is de thuisbasis voor veel internationale bedrijven, er is dus geen betere plek om jouw Chinese vaardigheden te verbeteren. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: China
Stad: Shanghai

Studeren in Shanghai

Gratis brochure

Waarom studeren in Shanghai?

Shanghai heeft een geschiedenis als een toegangspoort voor de internationale handel. Het is een aantrekkelijke stad om in het buitenland te studeren, vooral voor zakenmensen en ambitieuze studenten. Dit is een van de belangrijkste handelspunten in het hedendaagse China en je kunt het hectische leven dat daar heerst niet missen.

De lessen duren de helft van de dag en de rest van de tijd kun je doen wat je wilt. Eet gefrituurde vis op de markt, laat een maatpak aanmeten, bezoek de haven en zie hoe duizenden containers worden geladen en gelost. Er komt geen einde aan de ontdekkingen die je kunt doen terwijl je in Shanghai studeert. 

Wat zijn de accommodatiemogelijkheden in Shanghai?

Shanghai is een van de grootste steden in China en heeft duizenden studenten. Er zijn veel universiteiten in de stad. Als je besluit om te studeren in Shanghai met EF, dan kun je bij een gastgezin of een studentenresidentie verblijven.

Als je bij een gastgezin woont, kun je het Chinese gezinsleven van dichtbij ervaren. Wonen in een studentenresidentie in Shanghai geeft je meer vrijheid. Je zult studenten van over de hele wereld ontmoeten tijdens de lessen en daarbuiten. En omdat weinig Chinezen Engels spreken in winkels, restaurants en taxi's, heb je de hele dag talloze kansen om jouw Chinese taalvaardigheden in de praktijk te brengen. Studeren in Shanghai is een levensveranderende ervaring, waar wacht je nog op?