Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Chinees studeren

Chinees studeren in het buitenland is de snelste manier om de taal onder de knie te krijgen. Een studie Chinees is uitdagend, maar wanneer je er volledig in ondergedompeld wordt, merk je snel dat je je weg vindt in de taal. Mandarijn studeren met EF betekent communiceren vanaf dag 1 zodat je de taal met vertrouwen zult leren spreken. Vraag dus vandaag nog een gratis brochure aan.

Chinees studeren

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: China

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: China

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: China

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: China

Waarom Chinees studeren?

Wie kiest voor Chinees studeren leert de taal snel door een combinatie van op communicatie gefocuste lesmethoden en de echte Chinese omgeving waarin je je volledig onderdompelt. In plaats van luisteren naar een lange monoloog van de leraar oefen je in de klas actief jouw spreek- en luistervaardigheden.

En tijdens het Mandarijn studeren kun je ook communiceren met native speakers om het pas geleerde in de praktijk te brengen en veel nieuwe kanten van de taal ontdekken. Met je nieuwe taalvaardigheden kun je ook door het land reizen en leren alles te weten komen over het leven in dit fascinerende land. Ga je hier Chinees studeren, dan zul je een veel meer verrijkende ervaring hebben dan wanneer je China als toerist zou bezoeken.

Wat betekent Chinees studeren voor jouw toekomst?

China is een van de meest dynamische landen ter wereld. Met Chinees studeren open je een wereld vol nieuwe mogelijkheden. Heb je interesse in de zakenwereld, dan kun je de kennis opdoen die je nodig hebt voor succes op de snel groeiende Chinese markt. Tijdens het Chinees studeren kun je ook extra vakken volgen om je zakelijke vaardigheden te verbeteren en de Chinese cultuur beter te leren kennen.

Chinese mensen zijn vaak benieuwd naar andere landen. Door Mandarijn te leren kun je gemakkelijker nieuwe vrienden maken. Of je nu komt vanwege je ambitie in de internationale zakenwereld, om toegelaten te worden tot de universiteit of gewoon om een geweldige ervaring op te doen: Chinees studeren biedt het allemaal!