Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Taalkamp Chinees

Leer of verbeter je Chinees en verdiep jezelf in China's majestueuze geschiedenis op een taalkamp Chinees. Zowel studenten als tieners kunnen zich inschrijven voor een kort of langer taalkamp Chinees. Dankzij onze vele activiteiten na de lessen zul je niet eens tijd hebben voor eventuele heimwee. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalkamp Chinees

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: China

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: China

Taalkamp Chinees

Een taalkamp Chinees zet alles op alles om jouw Chinese taalvaardigheden te verbeteren. Je verdoet geen minuut van je tijd aangezien je in de kleine klassen continu uitgedaagd wordt en je in rollenspellen en toneel je nieuwe taalkennis oefent met klasgenoten. Op ons taalkamp Chinees geven onze ervaren leraren je individuele hulp wanneer je die nodig hebt. Buiten de les leer je tijdens de georganiseerde activiteiten en excursies over de Chinese geschiedenis en cultuur en versterk je je band met kampgenoten. Met programma's voor zowel tieners als volwassenen die zowel kort als wat langer kunnen duren, is er altijd een taalkamp Chinees geschikt voor jou!

Wat je kunt verwachten op een Chinees zomerkamp

Het belangrijkste doel van een taalkamp Chinees is het verbeteren van jouw taalvaardigheden. Om dat te bereiken zit je in een klas met slechts enkele andere studenten. Zo kunnen leraren persoonlijk met je aan de slag om je lastige elementen van de taal te laten begrijpen. Veel van je tijd op het taalkamp Chinees zal je bovendien besteden aan het leren communiceren in het Chinees. Je oefent de taal in dagelijkse situaties zodat je buiten het klaslokaal met vertrouwen Chinees durft te praten. Uiteraard heb je ook veel vrije tijd om het dagelijkse Chinese leven mee tem aken en native speakers te ontmoeten. Een taalkamp Chinees belooft je een onvergetelijke leerervaring en ontzettend veel plezier!