ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Universiteit in China

Een compleet diploma van een universiteit in China is slechts voor weinige buitenlanders weggelegd. Onze universitaire voorbereidingsprogramma's in China zijn ontwikkeld om jouw Mandarijn te verbeteren, je onder te dompelen in het dagelijkse Chinese leven en je kennis van Chinese geschiedenis, kunst en cultuur bij te spijkeren. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in China

Hult Internationale Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA en executive onderwijs
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: China
Stad: Shanghai

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: China
Stad: Shanghai

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Universiteit in China

Een studiejaar van EF in Beijing is een ervaring die gelijkwaardig is aan studeren aan een universiteit in China. Je kunt bijvoorbeeld in een residentie wonen met medestudenten vanuit de hele wereld en universitaire vakken volgens zoals geschiedenis. Maar ook met een korter programma in Beijing of Shanghai kun je proeven van het studentenleven zoals aan een universiteit in China. Welke cursus je ook volgt, je leert er snel Mandarijn dankzij onze kleine klassen, ervaren leraren en interactie met Chinese studenten. Wil je graag aan een universiteit in China of in een ander land studeren, bereid je dan voor met een taalprogramma op universitair niveau in dit grote Aziatische land.

Leer Chinees in China

Of je nu toegelaten wilt worden voor een universiteit in China of in je eigen land, een onderdompelingsprogramma Mandarijn is altijd de juiste manier om je daarop voor te bereiden. Wanneer je in China woont, zul je de taal namelijk veel sneller onder de knie krijgen. De lessen gaan niet over de monoloog die de leraar afsteekt, maar over het actief communiceren in het Chinees. Toegelaten worden tot een vooraanstaande universiteit in China is een enorme uitdaging voor elke buitenlander, maar veel regionale universiteiten zijn ook van goede kwaliteit en hebben mildere toelatingscriteria. Wat jouw toekomstplannen ook zijn, een tijdje in China wonen is altijd een goede voorbereiding op een China-gerelateerde studie aan de universiteit.