Universiteit in China

Universiteit in China
4.5
947
(947 beoordelingen)
4.5

Een compleet diploma van een universiteit in China is slechts voor weinige buitenlanders weggelegd. Onze universitaire voorbereidingsprogramma's in China zijn ontwikkeld om jouw Mandarijn te verbeteren, je onder te dompelen in het dagelijkse Chinese leven en je kennis van Chinese geschiedenis, kunst en cultuur bij te spijkeren. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in China

Universiteit in China

Gratis brochure
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: China
Stad: Shanghai

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Universiteit in China

Een studiejaar van EF in Beijing is een ervaring die gelijkwaardig is aan studeren aan een universiteit in China. Je kunt bijvoorbeeld in een residentie wonen met medestudenten vanuit de hele wereld en universitaire vakken volgens zoals geschiedenis. Maar ook met een korter programma in Beijing of Shanghai kun je proeven van het studentenleven zoals aan een universiteit in China. Welke cursus je ook volgt, je leert er snel Mandarijn dankzij onze kleine klassen, ervaren leraren en interactie met Chinese studenten. Wil je graag aan een universiteit in China of in een ander land studeren, bereid je dan voor met een taalprogramma op universitair niveau in dit grote Aziatische land.

Leer Chinees in China

Of je nu toegelaten wilt worden voor een universiteit in China of in je eigen land, een onderdompelingsprogramma Mandarijn is altijd de juiste manier om je daarop voor te bereiden. Wanneer je in China woont, zul je de taal namelijk veel sneller onder de knie krijgen. De lessen gaan niet over de monoloog die de leraar afsteekt, maar over het actief communiceren in het Chinees. Toegelaten worden tot een vooraanstaande universiteit in China is een enorme uitdaging voor elke buitenlander, maar veel regionale universiteiten zijn ook van goede kwaliteit en hebben mildere toelatingscriteria. Wat jouw toekomstplannen ook zijn, een tijdje in China wonen is altijd een goede voorbereiding op een China-gerelateerde studie aan de universiteit.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.