ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Chinese universiteit

Het is niet makkelijk om toegelaten te worden tot een Chinese universiteit. Om je Mandarijn te verbeteren zijn onze programma's een goede weg naar een universitair taalniveau. Of je nou een intensieve drieweekse cursus in Shanghai volgt of een jaar lang in Beijing studeert: onze programma's sluiten naadloos aan bij jouw leerdoelen. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Chinese universiteit

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: China

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: China

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: China

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Chinese universiteit

Wil je Mandarijn leren voordat je gaat studeren, meld je dan aan voor een voorbereidingsprogramma voor een Chinese universiteit. Schrijf je in voor een kortere cursus indien je je taalvaardigheden wilt opfrissen of een voorsprong wil nemen op een Chinees studievak thuis. We bieden ook cursussen van een jaar aan zodat je met een Chinese universiteit in het verschiet goed Chinees kunt leren spreken. Kies een programma in Beijing of Shanghai, of deel je tijd in tweeën om in beide steden hele verschillende kanten van China te zien. Welke bestemming je ook kiest, je zult er veel leren over de Chinese cultuur. Tijd besteden in het land zelf is echt de allerbeste voorbereiding op een studie aan een Chinese universiteit.

Cursussen voor universitaire studenten

Of je nu graag toegelaten wilt worden tot een Chinese universiteit of juist Chinese vakken wilt volgen aan een universiteit thuis, wij bieden geschikte cursussen aan om je daar op voor te bereiden. Taalonderwijs vormt de ruggengraat van jouw programma, maar je kunt je cursus verder helemaal op maat maken om je eigen academische doelen te bereiken. Zo helpen examenvoorbereidingscursussen om een betere score te halen op een internationaal erkend taalexamen, zodat je je kansen vergroot voor toelating tot de universiteit. Je kunt je kennis in universitaire thema's ook vergroten door keuzevakken te volgen als Chinese geschiedenis, Chinese muizek en kalligrafie. Kom naar China en word klaargestoomd voor succes op een Chinese universiteit of een andere aan China gerelateerde opleiding.